The Gift

Nu är det äntligen lov. Efterlängtat. Och nu är även föräldrarna nere och hälsar på här i Skara för första gången sen jag flyttade ner. Skitkul att få träffa dom igen.

Enough said, godnatt! / Axel

The Hive

Oj, nu har det gått ett tag sen jag skrev någonting sist.
Har haft en del problem med datorn, både den och skärmen har fungerat som de ska men har ändå inte fått nån bild. Trodde det var grafikkortet som spökade, men det visade sig att hdmi-kabeln på något outgrundligt sätt hade börjat glappa. Rätt konstigt, eftersom den bara legat under tvbänken och inte rörts på ca 2 månader.

I alla fall, under tiden datorn har tjaffsat har jag hunnit vara uppe på Livi i Falun och göra de tester som eleverna på cykelgymnasiet gör två gånger om året. Det går ut på att man sitter på en testykel och kör 4minuters intervaller med högre och högre belastning tills man inte orkar mer, medan personalen på plats tar en massa blodprov och andra tester. Det var skitjobbigt, men hoppas kunna få ut någonting utav det i alla fall.

Senaste två dagarna har det dirtats och streetats en hel del med Tomas och John. Har som vanligt varit jatteroligt, fast det har gått jätte kasst för mig båda dagarna.

Imorgon blir det inhandling av ny hdmi-kabel (om plånboken tillåter) och nu tänkte jag ta och kika lite tv eller göra nånting sånt där annat nyttigt..

Tjarrå // Axel

Another day in quicksand

Idag var ingen bra dag.
Jag vaknar av väckarklockan på datorn vid klockan 07 och mår jättedåligt, har ont som bara den i magen, spyr i badrummet och somnar sen om igen.
Efter att vaknat igen och sjukanmält mig ligger jag i sägen halva dagen och mår sådär. Har blivit bättre och bättre hela tiden och nu såhär på kvällen märker jag inte ens att jag varit sjuk. Hoppas verkligen att jag mår lika bra som jag gör nu imorgon också, och att det bara var någonting jättekort och tillfälligt jag lyckades dra på mig. Känns inte allt för kul om jag skulle bli sjuk nu såhär alldeles innan Livi testerna i Falun.

Aja, tills idag har det bra varit bra här nere i Skara på slutet. Körde distans i söndags och var ute och med dirthojjen hela dagen med John och Tomas igår. Var verkligen jätteroligt, som vanligt, och det gick även ovanligt bra att cykla. 

Bjussar på en bild från igår. 


Nu tänkte jag ta och satsa allt jag har på att bli jättefrisk, peace / Axel

Jack Of Diamonds

Lite dålig uppdatering, men det får ni leva med..
Sitter hemma i soffan, har nyss ätit, varit ute och streetat halva dagen och undrar hur kanelbullarna kunde ta slut så fort. Jag, Tomas, Wiktor och hans bror (som jag aldrig kommer igåg vad han heter -.- ) har vart ute och streetat en massa idag. Det är verkligen skitkul när det går bra, vilket det nog egentligen gjorde idag. Grejjen är att jag inte lärt mig någonting nytt nu på ett tag, utan bara nött det jag kan, som 180 tiretap till 180, barspinns, tiretap x-ups och så vidare. Måste ta tag i mitt liv och försöka lära mig någonting nytt nästa gång, alltid ännu roligare då!

Nu ska jag nog ta och spela lite gitarr. Haft både elgitarren och förstärkaren stående hos Tomas nu ett par dagar och är redigt spelsugen.

// Axel

Artifacts of the black rain

Igår var det Mtb på morfars-bana. Var bland det tråkigaste passen jag någonsin kört. Hade så lite krut i benen att jag inte visse vart jag skulle ta vägen, failade pågrund av det på dom tekniska partierna och allt blev bara en stor seg och tråkig röra..

Menmen, sånna pass ska det väll vara nångång också. Tomas lyckades även punka, inte likt honom, och påväg hem från träningen började det ösregna. Det var inte meningen att jag skulle ut och cykla den dagen helt enkelt.

Nu bär det iväg till skolan! Tjarrå!

// Axel

18 and life

Har varit riktigt dåligt bloggande nu på slutet. Det får vi ta och ändra på!

Veckorna rullar på här nere och nu i helgen var jag nere i Skåne och cyklade mtb. Jag körde två lopp, och klassade upp mig båda gångerna och körde junior. Det gick väll okej i varje fall. Benen kändes, ja.. inte jätte bra, men det var inte direkt nånting att klaga på heller.. 
Blev i varje fall 4 båda tävlingarna. Det får duga. 

Kört en massa kul mtb i Lundsbrunn i leran på slutet också. Den banan är verkligen underbar när det är småhalt överallt. Man har superkul från det att man kommer dit tills man åker hem. 

Ska bli skönt att få varva ner lite nu i alla fall när jag kört klart alla tävlingar för i år. Har gått omkring på slutet och känt mig småseg hela tiden, vilket inte är allt för kul. Men med lite mer sömn varje natt och nån dag man tar det lugnt ibland borde det gå att lösa. Det blir lätt så annars att även vilodagarna är man ute och streetar eller någongting på istället för att vila helt, och det tar på en att vara ihång 24/7.

Kvällen och dagen har spenderats med Tomas. Efter skolan stack vi iväg och plockade upp Wiktor, en skitduktig street/dirt cyklist här från Skara och var ute och hojjade i 3-4 timmar, sen blev det mat och till sist idol och gitarr hemma hos Tomas. Bra dag!

// Axel


RSS 2.0