Walk

Jag är idag förkyld. Och det uppskattas inte, inte alls.
Vaknade med halsont och blev hemma från både skola och träning idag. Har dock känt mig bättre och bättre under dagen och hoppas på att må bra imorgon, verkar inte vara nånting som hänger i sig.

Förutom förkylningen är det bara bra med mig. Träningen rullar på som den ska, och benen börjar kännas bättre och bättre, vilket gillas. 

På torsdag kommer mor och far ner och hälsar på, ska bli jättekul att träffa dom igen, hade vart kul att träffa bröderna också, men får ta det nån annan gång när du verkar ska stanna hemma denna. Med föräldrarna kommer även nua mtbn, vilket också är efterlängtat. 

Ska ta och städa i ordning det sista i lägenheten nu, och kanske plinka lite på gitarren innan jag går och lägger mig för att vakna upp pigg och kry imorgon *hoppas*.

Hoj / Axel

Beast and the Harlot

Idag har varit en bra dag. 
Började dagen med kursen webdesign, vilket faktiskt var skitkul. Ser fram emot nästa lektion. Annars har teknik inte vart fullt så intressant som jag förväntat mig. Trodde/hade fått intrycket av att det skulle vara mycket mer praktiska moment, men som det är nu är det övervägande del matte/fysik och nästan bara teoretisk undervisning.

Så att faktiskt få sätta sig vid datorn och skapa lite var skikul.

Sen blev det träning också. 8-2or. Gick sådär får jag lov att säga. Under gårdagens träningspass hade jag jättedåliga ben, och var rädd att det skulle vara lika illa idag. Och inte kändes det bra, hade fortfarande såna ben som bara vill kliva av cykeln och gå hem och dra täcket över sig. Men man måste få ha nån sån dag ibland också. Får ha en bättre dag imorgon helt enkelt. 

Efter det begav sig jag och Wengan bort till posten för att hämta ut resten av delarna till dirtcykeln. Tog med lite hjälp från Tomas, John och även Gubben och byggde ihop den, och nu är det bara sadel och eget styre som saknas så är den komplett. Underbart.

Men dagens trevliga händelser var inte slut iom det. Efter middagen drog jag mig bort till Tomas place och hade det trevligt där under kvällen, och fick då ett samtal från far där jag fick veta att mtbn var en månad tidig och kommer att följa med ner till Skara redan nästa vecka. Med lite tur får jag ner landsvägscykeln då också. Underbart som sagt!

Aja, känner att det är lika bra att göra kväll medans man är på såhär bra humör, så godnatt.

// Axel

Living dead beat

Distanspass på vintercykeln idag. Bortsett från en avkörning bestående av att jag, som kört sönder bakskärmen, klickade loss ena foten för att sparka tillbaks den på plats vinglar till iom det och drar raka vägen ut i snövallen, var helt okej. 
Distans är inte min favorit tränings gengre, men dagens pass blev lite händelserikare än vanligt på grund av halt väglag, och en hel del vurpor.

Det jobbiga med distans, är att man efteråt inte bara är trött i kroppen, utan också i huvudet.
Så resten av dagen har spenderats hemma utan att egentligen göra någonting annat kreativt än att diska och spela gitarr.. Men det funkar det också.

Nu ska jag nog återgå till mitt klinkande, och sen gå och lägga mig för att orka med 4timmar vintercykel imorgon också.

Gnatt // Axel

This is the new shit

Hellu!
Haft en riktigt bra dag idag. Vaknade utvilad vid 9, traskade iväg till lokalen och tog mig tillsammans med Wengan och Tomas en 3timmars cykeltur, vilket blev första passet på 8 dagar. Trodde att jag skulle vara fullkomligt värdelös, men det känndes ändå ganska bra i benen och jag var nöjd.

Kvällen har spenderats kringåkande i Thompas bil, skitkul!

Imorgon drar skolan igång igen då, känns lite sådär, men ska trots allt bli kul att träffa klassen igen.

Nu väntar ett glas oboy och en hel del gitarrspelande..

/ Axel

Waves

Då var man tillbaks i Skara igen då. 
Har vart jättebra hemma i Härnösand under lovet, underbart att få träffa familjen och vännerna, men lite sad att åka ner igen efter att just börjat vänja sig med livet där uppe. 

Menmen, är som sagt tillbaks i Skara nu igen och det känns skitbra. 
Var surt nog förkyld nästan hela tiden uppe i Härnösand och fick bara ett par spridda träningspass. 
Får ta igen det med att träna lite extra här nere igen..


Har nu en massa saker att packa upp, och en bråkig hdmi-kabel att ta i tu med.

Chao // Axel



RSS 2.0