Violent Saint

Snö!
Det snöar som bara den här nere just nu. Shit vad less jag blir. Det räcker med snö och riktigt vinter nu, fan, jag vill kunna cykla :(
Träningen gick skitbra idag. Fick slita reält, men orkade köra på hårt och länge, så jag är glad och nöjd.

Har inte mycket mer att skriva för tillfället så..

Hoj / Axel

Die Mauer

Har gått omkring och varit småirriterad nu i veckan eftersom jag varit riktigt dålig på träningarna. Alltid lika jobbigt när man tränar på som vanligt och så helt plötsligt går man från okej till jättedåliga ben utan nån direkt anledning. Kroppen har inte svarat alls, och jag har inte hittat nån direkt förklaring till varför heller. Så idag när jag kom till lokalen tänkte jag bara sätta mig på tc:n och trampa ur benen nån timme. När jag väl var där fick jag dock av nån outgrundlig anledning för mig att köra ett par 8-2 trots allt för att känna efter lite. Och till min stora lättnad kändes det riktigt bra idag. Bara hoppas att det vänt lite nu så jag kan börja ladda inför säsongen. 

Idag har jag inte gjort mycket alls. Nästan alla cyklister har antingen dragit sig hem eller åkt iväg på läger nu under lovet, så jag är ganska ensam i skara. Blev en slapp morgon, träning, och sen lite filmtittande med Rite-Wiggan ;)

Nej, nu blir det lite tv-tittande innan jag ramlar i säng.

Gnatt / Axel

The Howls of the Wolves

Lov! Äntligen!

Jätteskönt att äntligen kunna bara ta det lugnt och sköta sina egna sysslor på dagarna och inte behöva dras med skolan också. Lär bli både en hel del träning och en hel del gitarrspelande. (Y)

Tyvärr kommer det bli väldigt mycket tränande själv under lovet på grund av att de flesta antingen åkt iväg på utlandsläger eller åkt hem över lovet. Hade egentligen velat åka hem jag också, men, ja, det blev inte av helt enkelt. 

Det har även ramlat in en ny design på bloggen, och även en hemsida är på gång på riktigt nu. Jag har haft en liten sida liggande uppe förut, men på grund av att jag i princip inte kunnat nånting om websidebyggande har det varit väldigt bängligt med uppdatering osv. Hoppas kunna lösa detta nu på nya sidan.

Aja, tidig träning imorgon också, så nu blir det till att dejta kudden // Axel

Ties That Bind

Sitter för tillfället nöjd och glad i soffan med ett glas oboy i handen och tittar på How I Met Your Mother efter en bra riktigt dag. 
Vaknade pigg och utvilad, hade webbdesign i skolan, vilket jag tycker bara blir roligare och roligare ju längre kursen går, tränade utomhus idag som lite omväxling till alla tc pass på slutet och har spenderat kvällen cyklandes i Skövde med bland annat Tomas och Wictor.

Nu är det snart lov också. Det känns bra. Ska bli skönt att få slappa lite. 
De flesta andra cyklister här nere beger sig nu och framöver utomlands på träningsläger, men blir tyvärr ingenting sånt för mig. Får hålla humöret uppe ändå och kämpa på här hemma i Sverige. Nu är det inte jättelångt kvar tills det att tävlingssäsongen drar igång och jag är supertaggad.

// Axel


Dear God

Nu börjar värdet tära på tålamodet. Verkar inte spela nån roll hur mycket jag än hoppas på att snön ska börja smälta, det kommer bara mer och mer ändå. -.-

Mamma och pappa var nere och hälsade på nu i helgen. Jättekul att träffa dom, och med dom kom även mtbn jag ska cykla på under säsongen 2010. Kul det med. Nu väntar jag på att få ner min landvägscykel hit till Skara också så är min lilla cykelskara snart fullständig.

Min dag i korta drag har bestått av skola, träning. gitarrspel hos Tomas, mat på stadt och sen har resten av dagen spenderats slappandes hemma i soffan.

Inte mycket mer att uppdatera er med för tillfället, så..

Peace / Axel



RSS 2.0