Zzyzx Rd

Ser verkligen fram mot tävlingarna i helgen!
Ska bli skitkul att komma ut på banan igen efter nästan 2 månader utan att tävla pågrund av min brutan fotled, det ska det verkligen.

Lever väldigt mycket på musik nu igen, har kommit in i en period där jag lysnar på musik exakt all ledig stund när jag inte umgås med andra människor. Jag menar, det är ju säkert en sak alla som läser är jätteintresserad av att veta -.-

Har spenderat dagen i skolan, på cykeln, hos Broberg, lite till på cykeln (annan cykel dock) och nu till sist i soffan. Duglig dag helt enkelt.

Peace / Axel

Are u dead yet?

Trött!

Vart rätt hård träning idag, och jag var lite seg sen igår också så fick slita en hel del. Men så ska det vara!  Det är då man blir bra! ;;
Blir nog till att sova rätt tidigt ikväll.. 

/ Axel

Btw, lyssa på Children of Bodom - In Your Face gott folk! Så jävla bra låt ;)

Token of time

Slutat för dagen och sitter hemma i soffan, lyssnar på In Flames och dricker multi, intge helt fel.. ;)

Allt rullar fortfarande på bra här nere, vart ute och rullat lite street med Tomas och John och ligger i och tränar landsväg som en tok. Var ute och körde lagtempo med John och Simon igår, var verkligen skitjobbigt, och jättekul. 
Men nu börjar det ha gått för lång tid sen man var ute och rullade MTB, hoppas verkligen att styrlagret kommer imorgon så man kan få cykla lite stig också. 

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska ta och beställa en biljett till In Flames Göteborgskonsert nu, eller ha råd med mat resten av månaden. Har fortfarande inte lyckats styra upp det här med "matpengar" än så just nu är det sparkapitalet som går åt. Det lutar åt In Flames! ;)

Nu blir det lite käk och om ett tag träning.

Hoj / Axel

Suburban me

Vill verkligen se In Flames nu i December, skulle vara galet nice!
Får se om jag får med mig någon (Persson, Joel, Per och Tomas kanske (A))?

Appropå skitbra musik så är jag galet sugen på att cykla MTB (-.-). Har blivit en hel del landsväg nu på slutet, och jag har inget fungerande styrlager på Xtc:n. Måste försöka ta och fixa det innan jag blir omvandlad till renodlad landsvägscyklist, det vill vi inte!! ;)

Hoj / Axel

Hwoa!

Kom på att jag inte har någon presentation av mig själv, och det kommer jag heller inte fixa här på bloggen eftersom den är en del av min sida www.itmedia.se/axel.

Där kommer jag så fort som möjligt uppdatera med lite info om vem jag är och vad jag håller på med. Kommer också fixa en länk tillbaks till den sidan härifrån. 

 // Axel

Första blogginlägget..

Jahapp, då var det dagt då..

Har fått för mig att börja blogga, mest pågrund av att folk sku kunna hålla lite koll på mig nu när jag flyttat ner till Skara. 
Ska försöka uppdatera den här bloggen regelbundet nu, tillskillnad från den gamla som knappt updaterades en gång i månades (-.-).

Jag har det jättebra här nere. Trivs bra i lägenheten, börjat lära känna klassen och cyklisterna, och det är underbart att få träna med folk. Har ju kört mestadels själv i ca 1 år uppe i Härnösand. Men, saknar självklart alla härliga männsikor från stan jättemycket. 
Om nån skulle vara intresserad så finns det lite bilder från lägenheten finns det ett par här http://www.facebook.com/album.php?aid=99785&id=531941841&ref=mf

Aja, nu blir det till att laga lite lunch och fara ut och träna! 

Over and out // Axel 

Btw, kom gärna med konstruktiv kritik, är ju väldigt färsk till det här och har ingen riktigt koll på hur det ska gå till... (A)

RSS 2.0