Dez Moines

Vackert väder! Sol och plusgrader! Jävlar vad bra humör jag blev på nu! ;)

Igår kom farmor och farfar ner på en visit i mitt lilla kryp in, trevligttrevligt. 
Jag är i full gång med att sälja av lite saker som bara ligger och skräpar för tillfället, och nu har jag (återigen -.-) börjat försöka bli av med elgitarren igen också. Inte för att jag inte gillar den, den både låter bra och är lättspelad, men jag har helt enkelt lessnat på den och vill ha någonting nytt att plinka på. Så är ni intresserade av att köpa elgitarr, möjligtvis med förstärkare och diverse andra tillbehör är det bara att höra av sig.

Nu blir det snart till att fara ut i solskenet med Tomas och cykla lite på Scalen. Blir andra gången jag cyklar på den sen den kom i min ägo, och det ska bli skitkul. Blir premiärturen för Tomas "elacs" (scale baklänges, dom den så klyftigt kallas.. -.- ;)) också. 

Hoj! // Axel

The Rise

Nej, nu får jag skärpa mig, har ju inte bloggat på skitlänge nu, trots att det hänt en hel del saker. 

Förra helgen var jag nere i Varberg på landslagsläger. Skitkul var det. Vi körde 2 hårda träningspass, lite längre än vad jag är van vid, och fick en massa information om regler, tävlingar landslaget ska ut på och lite allt möjligt.

Nu, har vi gått på påsklov här nere också. Superskönt eftersom det vart mycket i skolan på slutet.
Under lover åker dom flesta hem, men eftersom min familj kommer vara nere på läger med klubben, och det är väldigt mycket bättre cykelförutsättningar blir jag kvar här nere i Skara under lovet. Det hade varit skitkul att få komma hem och träffa alla människor igen, men det blir nog bra såhär med. Jag och Tomas de ända cyklister som blir kvar i Skara under lovet.
Nu blir det frukost följt av träning, det är inge kul väder alls här nere, regnigt och jävligt, så finns en viss risk för att det blir tc.

// Axel

The feel good drag

Då har man än en gång varit uppe på LIVI i Falun och testat sig. Det gick helt okej, under tiden jag väl satt på cykeln kändes det skit nästan hela tiden, men förbättrade mig ändå med ca 5 minuter sen sist, vilket verkar vara helt okej. 

Nånting som är mindre bra är därimot att jag nu, dagen efter är hemma från skolan med lite halsont. Jag känner mig inte direkt sjuk, har bara lite ont i halsen, och där hoppas jag det stannar, eftersom jag imorgon ska fara ner till Varberg på landslagsläger. 

Nej, nu ska jag sova och bli av med mitt halsont.. Godnatt // Axel

Psykbryt

Nu i helgen har mamma och pappa varit nere en sväng och hälsat på, vart jättetrevligt. Med dom följde den nya landsvägscykeln, och en del cykelkläder. 
Var nästan övertygad om att cykeln skulle vara en storlek för stor, men att allt annat skulle funka, men nu när det väl kom ner så funkade cykeln bra, fast därimot var alla kläder för stora, attan -.-

Aja, hoppas det löser sig att jag kan byta lite storlekar. 

Nu har jag även bestämt vilken dag jag ska åka upp till LIVI i falun och testa mig, tyvärr krockar det med landsvägs-landslagslägret i Apelviken. Skittråkigt, men tyvärr ingenting som går att ändra på. 

Idag fick jag även ett paket från chainreaktioncycles.com med lite smått och gott till nya cyklarna, bromsar och pedaler. Är lite orolig för att montera sakerna imorgon, inte för att det över några som helst problem att göra det, men jag blir så jävulst sugen på att cykla ute i skogarna varje gång jag plockar fram MTB cykeln. 

Jag och Tomas var ute en sväng i eftermiddags och kikade om det fans några spots att streeta på här i stan, men det ligger, tyvärr, fortfarande för mycket snö överallt. Börjar lessna så hårt på snön att jag snart plockar ut hårtorken och satsar på att smälta bort allt för hand.
// Axel

Ode to Solitude

Lägesrapport.

Fick ont i knäet i helgen, samma som krånglade lite i höstas, så tog det lite lugnt och blev till min stora lättnad av med besvären till på tisdagen.
Har börjat kunna köra lite mer cykel ute nu p slutet på grund av aningen mildare väder, uppskattas! 
Längtar tills jag får hem lite nya saker till mtb, och även tills landsvägscykeln kommer ner från Härnösand.

Allt jag har att dela med mig av för tillfället, kanske kommer mer imorgon, men nu blir det sängen / Axeeel

RSS 2.0