Dream Thieves

Förra helgen försöker vi bara glömma. Hade kanon ben, har inte känt mig så pigg på jävligt länge, men lyckades istället köra sönder båda dagarna nere på Kattegattstouren i Varberg.

Lördagen inledde jag med en skitdålig start, men jobbade mig uppåt och körde bara om fler och fler längs banan, tills mitt framhjul börjar skramla och jag med 4 ekrar bortkörda krashar ut på banans absolut lättaste parti. Hur jag lyckades köra sönder hjulet har jag verkligen ingen aning om. Så jag får rulla runt ett varv med trasigt hjul för att sen kunna stanna i tekniska zonen och få byta till skolans reservhjul. Resten av det loppet var lite sådär.. Hetsade så att jag sprängde mig iväg från tekniska, och var lite lagomt uppgiven att än en gång behöva köra om alla jag just kört ifrån. Slutade i varje fall som 4, inte allt för långt efter med tanke på omständigheterna.
Söndagen. Kände ännu piggare än dagen innan, och ville verkligen köra lite bättre idag. Får en skitbra start och går ut som 3a efter Wengan och Tomas. Allt känns kanon, tills jag tappar kedjan.. Och sedan tappar den igen.. Och sen börjar märka att den vridit sig och kuggar varje gång den åker över nåt drev. Var långt bort på banan och kunde inte lägga nån belastning alls utan att det bara hoppade och studsade under mig. Bröt loppet då jag innan jag kommit halvvägs till tekniska zonen låg galet långt bak och att byta kedja i varje fall tar lite tid, som jag inte ville behöva plikta på tävlingsbanan. 

Aja, laddar nu om inför helgens tävling. Lida Loop i Stockholm. Jag sätter mig om ett par timmar på tåget och möter upp Mamma och Pappa i Stockholm, och efter tävlingen på Söndag tar jag och följer med dom upp till Härnösand.

Ska bli skitkul att komma hem igen, ser verkligen fram emot det. 

Men, jag har fortfarande en hel del packning kvar, så..

// Axel

Human behavior

Jaaaaa!

Glömde alla svenska papper i Johan Brobergs bil igår, och förväntas maila över en krönika jag ska skriva med de papperna som underlag till svenskaläraren ikväll. Enda problemet är att han farit iväg till Tyskland med landslaget och inte kommer hem förän på måndag..

Hm..

To be continued / Axel

RSS 2.0