Almost Easy, i´m not insane!

Då var man i Härnösand igen då. Jätteskönt att få komma hem och slappna av lite faktiskt, och jättekul att träffa familjen och vännerna!!

Har inte så mycket att tillägga, men får passa på att hälsa alla en god jul !


// Axel

Dialogue With the Stars

Nu har det vart mycket på slutet. 
Haft ett par ganska slappa veckor i skolan nu på slutet med inte allt för mycket prov och inlämningar, men det får man igen nu.
Sista veckan har jag haft tokmycket att göra, 3-4 prov och inlämningsuppgifter i mängder.
Menmen, nu är det äntligen helg och bara 2 dagar kvar tills jag åker hem till Härnösand. Har börjat längta riktigt mycket efter att koimma hem nu och träffa alla.

Igår, var jag, Wengan, Madde och Tomas iväg på en Cabaré i Lidköping. Vi hade inte direkt fått några uppgifter om vad det var vi var påväg till, bara att Wengans kompis Anton jobbade där och att vi skulle komma in för mindre än halva priset. Väl där var alla uppkädda och allt var jätteordnat, ziphood och jeans kändes väldigt fel. Men när själva showen drog igång och vi märkte att det inte bara var en dyrmiddag blev det en skitkul kväll.

Nu bär det strax iväg på ett av de sista träningspassen här i Skara innan jul.

Peace out / Axel

It´s all tears

Igår körde jag det första snabba passet på ett tag nu. Missade stora delar av förra veckans träning på grund av att jag låg hemma och mådde kasst efter sprutan, och har bara kört distans sen dess. Så jag tog för givet att jag skulle vara långsam som bara den, men det gick faktiskt ganska bra. 
Fick i mitten av passet bita i riktigt reält för att hänga med, men det släppte och jag fick mig ett 2 timmars pass med ett snitt på ca 35km/h. 

Eftersom det med tanke på omständigheterna kändes bra igår hoppades jag på att det skulle kännas bra idag på tc passet också. Skruvade på lite mer motstånd än vad jag brukar köra på eftersom jag kände mig pigg, vilket kändes bra i början, men vilket sen övergick till jättestumma ben. Kämpade mig i alla fall igenom en timmes intervallkörning och hoppas nu att det ska kännas bra i benen imorgon igen. 

Annars rullar det på som det ska här nere i Skara. Mycket slit med skolan nu på slutet innan lovet, men det är väll inte mer än väntat. Ska bli riktigt skönt att till jul få komma hem och hälsa på alla Härnösandare.

Nu blir det lite gitarrspelande och sedan Ica med Tomas / Axel

The Funeral of Hearts

Nu längtar jag verkligen till kommande säsong. Är jätte tävlingssugen. 
Eftersom jag missade nästan hela förra säsongen är jag dundertaggad att visa vad jag går för nästa säsong. 
Har, trots att det bara är 2 veckor kvar på skolan rätt mycket kvar att göra. Nästa vecka har vi både matte, fysik och datorkunskapsprov + att vi ska ha en lite konsert med musikgruppen från estetiska verksamheten. 
Ska faktiskt bli lite kul att spela upp musik på en scen igen. Saknar att spela med folket hemma i Härnösand jättemycket. 

Dagen har spenderats på skolan, Nockes, och hemma i lägenheten. Försökte mig på att fixa Emils dator, och trots att jag tycker mig kunna en hel övermannade den mig -.-

Ska sova på saken nu tror jag // Axel

Brighter then a thousand suns

Nu var det ett tag sen jag skrev nånting igen.
Senaste veckan var inte speciellt lyckad.
Det började med att jag på Tisdagen, kännde mig kass och gick hem mitt under skoldagen. Blev lite orolig att jag skulle ha dragit på mig nånting, eftersom det var tänkt att jag dagen efter skulle vaccinera mig.
I alla fall, onsdagen mådde jag ganska bra. Så jag tog sprutan, och fick lov att vila från träning pågrund av den.
Torsdag låg jag hemma med världens huvudvärk efter sprutan och kunde då inte heller träna.
Bara igår, fredag, och nu idag har jag känt mig pigg på riktigt på hela veckan, så idag blir det till att köra distans och hoppas på att kroppen är med mig.

// Axel

RSS 2.0